ХРАНА ЗА ВСИЧКИ СЕТИВА

14/15/16 Септември 2018
Пловдив, площад Централен
Скролирай надолу, за да откриеш повече

участници

Men in the Kitchen

Може би си чувал за тях, а може би не, но те са трима и участваха в последния сезон на Masterchef. Те са Даниел Радойков, Кольо Минчев и Николай Немигенчев. Те знаят как да готвят за шеф готвачи и определено знаят как да те впечатлят. Един от тях ще гостува на сцената на Mood for food, за да покаже любимата си рецепта. Кой точно? Тайна.

Павел Павлов

Той е един от най-успешните ни готвачи зад граница, а сега ще дойде да се докаже и на българска сцена. Учил в Холандия, готвил в Калифорния, доказвал се в Норвегия, шеф Павлов е открил за себе си, че всъщност сладкото е солта на живота. Затова, освен че ще показва любимите си десерти в предаване по 24 Kitchen, той ще направи специална демонстрация и на сцената ни.

Радостин Кирязов

От години Радо печели призови места по различни състезания за правене на пица. Всъщност е толкова добър, че през 2017 година е първият чуждестранен готвач, който е поканен на форума Italian cuisine in the world 2017. Днес той е пица технолог и консултант, а ти със сигурност не можеш да познаеш какво ще покаже по време на Live Cooking шоуто на Mood for Food.

Веселин Калев

Ако кажем за него, че е един от основните готвачи в немски ресторант със звезда Мишлен, то дори няма да е нужно да добавим нещо повече за него. Въпреки това ще ти разкрием още малко. Той е от Сливен, но започва готварския си път в София. Днес, вече утвърден в Германия, шеф Калев готви по-добре от всякога. На сцената на Mood for Food той ще разкаже за тънкостите при приготвянето на сьомга.

Владимир Тодоров

Ако започнем да изброяваме всичките му отличия, няма да ни стигне мястото. И все пак шеф Тодоров е печелил златен медал на ACF Culinary Competition Baltimore Chapter, печелил е титлата „Готвач на България“, а талантът му е признат не само в България, но и в Холандия, Белгия и САЩ. Той е любител на авторските рецепти, а по време на Live Cooking шоуто ще покаже любимите си рецепти с патица.

X