ХРАНА ЗА ВСИЧКИ СЕТИВА

14/15/16 Септември 2018
Пловдив, площад Централен
Скролирай надолу, за да откриеш повече

участници

участници

Десислава Славчева

Консултант, личен готвач, създател на рецепти, кулинарен блогър и пътешественик. Всичко това е Деси. Създател на бранда So Good by Desi Slavcheva и силно вярваща, че подправките са душата на едно ястие, тя ще води уъркшопа „Овкуси живота си“, както и лекция на тема „Подправките на живота – магията във вашия дом“.

Юли Тонкин

Ако гугълнеш Юли Тонкин, ще излязат толкова много неща, които той е направил и постигнал, че ние сме ги систематизирали до няколко – той е мотиватор и създател на Несеминарът – най-голямото събитие за личностно развитие в България. Освен това той е автор на книгите „Нечовекът“, „Ново Начало“ и „проДАВАЙ”. По време на Mood for food пък ще изнесе поредната надъхваща лекция на тема: „Мотивация - как да ре-програмираме мозъка си за положително мислене“.

Албена Тонкин

За щастие, все повече българи се ангажират не само да водят по-балансиран и щастлив начин на живот, но и да предават опита си на останалите. Една от тях е Албена Тонкин. Тя е основател на проекта „Здравей“, а ако имаш път към Mood for food, ще можеш да чуеш лекцията ѝ на тема „Как да запазим себе си“.

Яна Данаилова

Яна съчетава няколко роли – на майка на две деца, управител на сосбтвен консултантски бизнес, нутриционист и сертифициран преподавател по йога, но това, с което е най-силно ангажирана, са каузите, посветени на спорта и здравето. Водена от максимата „Ние сме това, което ядем“, тя дълбоко вярва в целебната сила на храната. Затова и не е изненадващо, че темата на нейната лекция по време на Mood for food, ще бъде „Храната като превенция“. Освен това тя ще проведе и уъркшоп на тема „Вкусната, здравословната храна – мисията възможна“.

Маргарита Соколова

Кой да знае, че правенето и оцветяването на мандали може да е нещо толкова приятно, успокояващо и удовлетворяващо? Оказва се, че Маргарита не само го знае, а и го прилага като терапевтичен метод. Ако ти е любопитно, заповядай на нейния уъркшоп за деца и възрастни, където ще можеш да поработиш с дърво, прежда и мъниста... и откровено да се изкефиш.

Даниела Танева

Дани е в основата на сдружение „Традиции за бъдеще“, водена от желанието да съхрани българските традиции за бъдещите поколения и особено обичая да се меси квасен хляб. По време на Mood for food тя ще се постарая да зарази и теб с ентусиазма си и ще предаде полезни уроци как в домашни условия да се приготвят квас и как да замесят хляб с него. Та така... Нейният уъркшоп „Работилничка за месене на хляб“ те очаква.

Гергана Радович

Не проспивай възможността да се научиш как да преодолееш основните причини за недоспиването. Защото това ще е лекцията на Гергана Радович. Тя е холистичен терапевт, който работи предимно с жени и им помага да спят по-спокойно, да се будят енергични и уверени в себе си. Какво по-хубаво от това?

Лора Аспарухова

Тя се казва Лора Аспарухова-Режева, но със сигурност всички я свързват по-добре с проекта Fit sweets by Lori. Той комбинира редица рецепти за добро настроение, които са поднесени с много грижа и внимание. Казано по-ясно – тя обича да готви здравословно и с въображение, а по време на Mood for food ще покаже как това може да става и бързо. Заповядай на демонстрацията ѝ „Времето е наше“.

Фалун Дафа - Лотуси Мирела Йорданова

Заповядайте да се насладите на Японско изкуство-Оригами,и да научите за древната практика за самоусъвършенстване на духа и тялото Фалун Дафа!

Приключенията на Лили

Щом четеш това, значи се справяш чудесно с българската азбука. Но ако детето ти в момента я учи, заповядайте на прожекцията на „Приключенията на Лили. Българската азбука“ и се насладете на различни анимационни патила.

Яна Петрова

Живяла съм в Лондон 6 години и 1 год във Варшава. Завършила съм кулинарен курс по Gastronomy and Nutrition в Кордон Блю. Не обичам да седя на едно място и съм пропътувала света търсейки интересни кухни, рецепти и вдъхновение. . Енергична и позитивна, винаги готова да говори за храна или да сготви вечеря. Не излизам без закуска, но брънча ми е любимото ядене за деня - авокадо тост, с пуширано яйце и квасен хляб.

Rakia Shop

Когато ракията е не само компанията на салатката вечер, а се наслаждаваш на цвета, аромата, вкуса и произхода ѝ, ето тогава на помощ идват приятелите ни от Rakia Shop. Това е не просто магазин за ракия, това е мястото, където можеш да откриеш селекция от подбрани висококачествени бутикови ракии от Балканския полуостров. Стига сме те дразнили. Ела и виж останалото на щанда им на Mood for food.

забавления

Emotion – Save the cat

Имаме информация, че контрабандисти ще се опитат да атакуват фестивала. Последно те бяха забелязани на друг фестивал, където бяха задигнали десетки скъпи предмети, както и няколко редки породисти котки! Сега ви канят на ново Escape room приключение, където може и да успеете да върнете скъпите крадени животинки на техните собственици.

Искате ли да
бъдете сред участниците на Mood for Food?

Ако сте ресторантче или барче, което иска да стане още по-популярно, искате да споделите с всички гости любимата си рецепта или да покажете новия си бизнес, насочен към насладата на небцето, можете да ни откриете на следните контакти:

contact@moodforfood.bg

Спонсори

ПАРТНЬОРИ

Контакти

Mood for Food copyrights 2018. All rights reserved
X